fbpx

Gefeliciteerd!
Jij gaat aan de slag met het fundament van je business!

Super tof dat je meedoet met de gratis challenge: Creëer een ijzersterk fundament voor jouw business
Van 6 – 10 januari  krijg jij 5 dagen lang praktische tips in je inbox die je direct kunt toepassen en jou helpen om een sterk fundament van je business neer te zetten. Je ontvangt de bevestiginsmail direct in je inbox (check ook je Spam voor de zekerheid!). 

Voor nu:

1. Meld je alvast aan voor de besloten Facebookgroep. 

Hierin wordt extra content gedeeld, kun je andere ondernemers ontmoeten die ook meedoen aan deze challenge en kunnen we met elkaar de opdrachten en challenges uitwisselen. Daarnaast deel ik hier aan het begin van de challenge ook een super toffe winactie waar jij kans op maakt!

2. Volg mij op Instagram

Ik vind het super leuk om te connecten met iedereen die meedoet! Tijdens de challenge zal ik op mijn Instagram ook nog veel meer waardevolle content, tips en tricks delen. Hieronder vind je ook een Instastory template waarin jij kunt laten zien dat jij meedoet aan deze challenge en welke 3 ondernemers jou inspireren. Ik zou het ontzettend leuk vinden wanneer jij mij tagt in de template en laat zien dat jij je hebt aangemeld!