fbpx

voor meer bezoekers op je website

Blogartikelen

Wil jij dat nieuwe klanten jou vinden in plaats van dat jij actief moet werven? Creëer waardevolle content en word sneller gevonden!

content is king

Bloggen uitbesteden?

Als ondernemer ben je druk. Je weet soms niet hoe je alle ballen omhoog moet houden. Social media kanalen bijhouden, e-mails schrijven voor het opbouwen van je e-mail lijst en dan ook nog eens regelmatig bloggen. Zelf een blog schrijven valt nog niet mee. Je hebt een interessant onderwerp nodig, maar ook een tekst die aantrekkelijk is om te lezen. En dat kost tijd. Niet zo handig wanneer je een bedrijf runt en daarnaast nog heel veel andere dingen te doen hebt. Je hebt al vaak gehoord hoe belangrijk het is om relevante content en blogs te schrijven, maar het lukt je maar niet om daar een terugkerende prioriteit van te maken.

Merk je dat je erg veel tijd kwijt bent met het schrijven van blogs waardoor andere werkzaamheden in de knel komen? Ben je zelf niet zo’n goede schrijver? Of heb je er simpelweg geen zin in? Laat het bloggen uitbesteden door ons. 

Chantal, mijn copywriter en ik hebben zelf al jarenlange ervaring met het schrijven van blogartikelen voor o.a. mijn eigen Food, Travel & Lifestyleblog Eat Live Travel en andere online platformen als: Studiejunkies, Inspiratiehonk & Activity International.  Hoe fijn als wij het bloggen van je to do lijst halen en van je overnemen?

Want wanneer je content in de vorm van blogartikelen op de juiste manier inzet, kan content een steeds belangrijke plek innemen voor de herkenbaarheid en vindbaarheid van je business. Ik geloof echt in de kracht van woorden. De content die wij creëeren is niet alleen SEO-proof maar wordt ook met de juiste ‘tone of voice’ geschreven, passend  bij jouw bedrijf, zodat jij niet alleen goed vindbaar bent in Google maar ook jouw ideale klant aantrekt. Nieuwsgierig hoe Chantal en ik jou kunnen helpen met het schrijven van (blog) artikelen?

Bekijk hieronder over welke onderwerpen wij schrijven en kies 1 van de 3 onderstaande pakketten.

Over deze onderwerpen bloggen wij

Food & health

Naomi is afgestudeerd Voeding & Diëtetiek, richting Health Promotion en heeft daardoor volop kennis van voeding, gezondheid, overgewicht
& lifestyle. Op mijn blog Eat Live Travel schrijf ik regelmatig over deze onderwerpen. 

mind & Soul

Beiden zijn wij dagelijks bezig met het verzamelen van kennis over mindset en persoonlijke- en spirituele ontwikkeling om deze vervolgens toe te passen. Op het platform Eat Live Travel en Inspiratiehonk delen wij onze kennis en ervaringen. .  

body & sports

Het zorgen voor geest en lichaam staat bij beiden hoog in het vaandel. Naomi is vaak te vinden op de yoga mat en Chantal is gek op Crossfit en weightlifting. Maar heeft in het verleden vele sporten beoefent. Beiden zijn wij altijd in voor extreme, sportieve uitdagingen!

opvoeding & kids

Chantal is afgestudeerd pedagoog, schreef haar scriptie over autisme en Naomi heeft ook 3 jaar Pedagogische Wetenschappen gestudeerd. Samen hebben we veel kennis over kinderen en opvoedingsproblematiek. 

Travel & Digital nomad lifestyle

Chantal heeft inmiddels alle continenten (op Antartica na) kunnen afstrepen en samen reizen we nu als Digital Nomad de werled over.  We kunnen jou voorzien van reisinspiratie. Denk hierbij aan hotspots, where to go en uitzonderlijke ervaringen!

business & online marketing

Naomi is een echte digitale duizendpoot, inmiddels eigenaar van drie bedrijven en kan jou alles vertellen over het draaien van een business. Als online marketeer weet ik veel over contentcreatie, conversieoptimalisatie, neuromarketing, e-mail marketing en advertisement. 

Prijzen

Blog pakketten

Wij werken met met vaste blog pakketten omdat we weten hoe belangrijk het is om consistent te bloggen. Het is namelijk het meest effectief wanneer je op regelmatige basis een blog plaatst. Net zoals de updates op je website, moet je ook je content onderhouden. Daarnaast zorgt regelmatig bloggen er ook voor dat je beter gevonden wordt via Google. Over al het technisch ingewikkelde SEO hoef je je geen zorgen maken, dit regelen wij allemaal voor je in. Wij zorgen voor de zoekmachine-optimalisatie en de meta teksten zodat jij vindbaar wordt via Google. 

Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% btw.
Wanneer je mij eenmalig voor een losse blog wilt inschakelen, geldt een prijs van 75,00 ex btw.

blog

Waarom bloggen? 7 redenen om NU te starten

Bloggen is dood. Wellicht hoor je dit regelmatig om je heen. En wellicht vraag je jezelf daarom af: Wat levert bloggen als ondernemer mij op? Waarom moet ik beginnen met bloggen? Heeft het wel zin? Waar moet ik over schrijven? Dit zijn vragen die je wellicht tegenhouden om te gaan bloggen. Want ik kan je vertellen, bloggen is absoluut niet dood. In deze blog deel ik 7 redenen om nu te beginnen met bloggen als ondernemer.

Koffie?

Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van bloggen en wil je kennismaken onder het genot van een (virtueel) kopje koffie? Laat je gegevens achter dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Naomi Hartog
Mailen: info@digitalnaomi.com