fbpx

het MAGISCHE traject waarbij we jouw business naar the next leven tillen!

magic marketing traject

Voor bewuste ondernemers die écht impact willen maken met hun bedrijf.

vertel me meer

het MAGISCHE traject waarbij we jouw business naar the next level tillen

Magic marketing traject

Voor bewuste ondernemers die écht impact willen maken met hun bedrijf. 

vertel me meer

Je bent een ambtieuze ondernemer en je..

… hebt een eigen bedrijf die is ontstaan vanuit een passie, om andere mensen te helpen of de wereld een beetje mooier maken.
… wilt echt impact maken met jouw product of dienst en de wereld laten zien wat je te bieden hebt
… wilt verder groeien, gevonden, gezien en gehoord worden maar weet soms niet hoe je dit het beste kunt aanpakken
… weet dat het internet ontzettend veel mogelijkheden biedt, maar ziet soms door alle wirwar aan informatie door de bomen het bos niet meer. Overal hoor je weer iets anders en je weet niet meer welke techniek je het beste kunt toepassen.
… je hebt waarschijnlijk al diverse gratis E-books gedownload of webinars gevolgd, maar dit heeft je tot nu toe niet echt verder geholpen
… merkt dat alle marketing inspanningen op dit moment niet het gewenste resultaat leveren
… bent klaar met het zelf maar wat aanmodderen met je marketing, het kost je voornamelijk veel tijd maar levert tot nu toe weinig op
… je bent op zoek naar iemand die je kan helpen en begeleiden en ingewikkelde technische taken uit handen voor je neemt.

Ben jij er klaar voor om..

❤ Gevonden, gezien en gehoord te worden
❤ Niet langer te worstelen om nieuwe klanten binnen te halen
❤  Energie te krijgen van marketing ipv er constant tegenaan te hikken
❤  Je zichtbaarheid te vergroten en je bedrijf te laten groeien
❤  Je marketing te zijn in plaats van te doen
❤  Altijd top of mind te zijn bij jouw doelgroep
❤  Eindelijk het gevoel van vrijheid te krijgen waar je zo naar verlangt

Het is tijd voor jou..

💥Het is tijd voor jou om impact te maken, een succesvol leven te leven en je dromen achterna te gaan.

💥Het is tijd om jezelf te laten zien en datgene te doen wat jou het gelukkigste maakt.

💥Het is tijd om naar jouw innerlijke stem te luisteren die zegt dat jij als ondernemer ook succesvol kunt zijn. De stem die zegt dat jij je doelen kunt behalen en je dromen kunt verwezenlijken.

💥Het is tijd om in actie te komen, want zonder actie geen resultaat!

Hi!

Mijn naam is Naomi, een digitale duizendpoot, avontuurlijke digital nomad en ik werk graag samen met bewuste ondernemers, die de wereld een beetje mooier willen maken of anderen willen helpen. Ik word ontzettend blij als ik kan bijdragen aan een mooiere wereld, aan een gezondere wereld, een duurzamere wereld en een wereld met meer geluk en blije mensen. Op die manier hoop ik impact te kunnen maken, door jou als bewuste ondernemer de plek te geven op het internet die je verdient. Een plek naar meer online zichtbaarheid. Zodat die online zichtbaarheid uiteindelijk zorgt voor meer klanten, omzet en impact. 

Ik geloof in magische marketing en wil je laten zien dat het anders kan. Want wanneer je online marketing op de juiste manier inzet en je je marketing bent in plaats van doet, zul je binnen de kortste keren je cijfers drastisch zien toenemen. Dit betekent:

> Meer zichtbaarheid
> Meer klanten
> Meer omzet
> Meer impact
> Meer vrijheid

Mag ik je aan aantal vragen stellen?

💥Ben jij er echt aan toe om je bedrijf te laten groeien en heb je geen zin dat dit nog een eeuwigheid gaat duren
💥 Ben jij klaar om écht impact te gaan maken met je bedrijf?
💥 Valt er een last van je schouders af als je zeker weet dat jouw website en online marketing je nieuwe klanten gaat opleveren?
💥Wil je jouw ideale klant aantrekken, zonder dat je het gevoel hebt steeds te moeten verkopen?
💥 Wil je niet alles alleen hoeven doen maar ben je op zoek naar een helpende hand die jou hierbij kan ondersteunen?

Is je antwoord op deze vragen 5x JA, dan is mijn ‘ Magic Marketing traject’ écht iets voor jou.

een magisch traject waarbij we jouw business naar the next leven tillen!

Magic Marketing Traject

Tijdens dit traject van 4 maanden gaan we samen aan de slag, maken we samen een plan om jouw business te laten groeien, met de juiste marketingtechnieken die bij jou en je ideale klant passen. Waar je bij online programma’s het helemaal alleen moet doen, heb je in dit traject een team achter je staan, die jou ondersteunt en begeleid. Je doet het niet alleen, we doen het samen.
In een paar maanden tijd brengen we jouw business naar the next level!

MAGISCHE MARKETING

Ik geloof in magische marketing. Marketing waarin je echt jezelf kunt zijn, zoals je werkelijk bent. Waar je geen verkooptrucs hoeft te gebruiken maar gewoon je passie en missie kunt uitdragen. Waarin je je marketing bent in plaats van doet trek je de klanten aan die je het liefste wilt.

WE DOEN HET SAMEN

Je hoeft het, zoals bij veel andere (online) programma’s niet helemaal alleen te doen. Je hebt een team achter je staan. Er is altijd iemand die met jou meekijkt, jou ondersteunt en dingen voor je uit handen neemt. Dit scheelt jou een hoop tijd en frustratie!

=

stap voor stap

In dit traject wordt je niet overweldigd aan de hoeveelheid informatie. We doen het stap voor stap en beginnen bij de basis. De afspraken maken we concreet en helder zodat je precies weet waar je tijdens iedere fase mee aan de slag moet gaan.

een magisch traject waarbij we jouw business naar the next leven tillen!

Magic Marketing Traject

magische marketing

Ik geloof in magische marketing. Marketing waarin je echt jezelf kunt zijn, zoals je werkelijk bent. Waar je geen verkooptrucs hoeft te gebruiken maar gewoon je passie en missie kunt uitdragen. Waarin je je marketing bent in plaats van doet trek je de klanten aan die je het liefste wilt.

we doen het samen

Je hoeft het, zoals bij veel andere (online) programma’s niet helemaal alleen te doen. Je hebt een team achter je staan. Er is altijd iemand die met jou meekijkt, jou ondersteunt en dingen voor je uit handen neemt. Dit scheelt jou een hoop tijd en frustratie!

=

stap voor stap

In dit traject wordt je niet overweldigd aan de hoeveelheid informatie. We doen het stap voor stap en beginnen bij de basis. De afspraken maken we concreet en helder zodat je precies weet waar je tijdens iedere fase mee aan de slag moet gaan.

Magic Marketing

Hoe ziet het traject eruit?

Het traject bestaat uit vier verschillende fases. Elke fase duurt ongeveer 1 maand, afhankelijk van waar jij nu staat met je business. Elke fase bestaat uit een aantal onderdelen. Afhankelijk van welk pakket jij kiest (Pro of Premium) zijn de fases soms een klein beetje anders. 

In de eerste fase van het traject gaan we aan de slag met het fundament van jouw business: jouw positionering, ideale klant en strategisch aanbod. Je krijgt helder waarom je doet wat je doet, wie jouw ideale klant is, wat jouw unieke methode en waardepropositie is en we creëren een helder en strategisch product aanbod.

1: Perfecte positionering
We gaan aan de slag met jouw verhaal en zorgen ervoor dat jij staat voor wie je bent. Hoe kun jij je als expert in jouw markt positioneren? Waarom doe je wat je doet? Je krijgt jouw missie, visie weer scherp in beeld, weet hoe je jezelf onderscheid van de concurrent en wat jouw unieke methode is.

2. Dolle droomklant
Je krijgt helder in beeld wie jouw ideale klant. Je kruipt in de huid van jouw klant en gaat op zoek naar de pijnpunten, verlangen en dromen van jouw droomklant. In deze fase leer ik je ook iets meer over neuromarketing en gedragspsychologie: hoe werkt het brein bij jouw potentiële klant en hoe kun je hier het beste op inspelen.

3. Angstaanjagend aanbod
We creëren samen een strategisch product aanbod, dat zo slim en strategisch in elkaar zit dat je er bijna bang van wordt ;). We bedenken een verdienmodel dat past bij jou levensstijl, zodat je meer vrijheid ervaart en klanten aantrekt waar je echt blij van wordt. Ik laat jou zien welke verdienmodellen er bestaan en we kiezen samen het meest geschikte aanbod voor jouw klanten.

In deze fase gaan we aan de slag met het creëren van content. Verkopen begint bij connectie maken en daarvoor is de key om relevante content te creëren. Dit is de creatie-fase. Ik leer je hoe je magnetiserende content maakt die resoneert met jouw doelgroep en hoe je ervoor zorgt dat je top of mind blijft bij jouw doelgroep zonder dat het te opdringerig wordt. Content uitbesteden? Bij het premium pakket schrijven wij ook alle content voor jou.

1. Spectaculaire Socials
Welke kanalen passen bij jou en je business en ga je inzetten om je online zichtbaarheid te vergroten? Samen bepalen we de strategie en focus voor jou social media kanalen. We bekijken welke kanalen je nu al in zet, wat er goed gaat en wat er beter kan. We maken een content-kalender met spectaculaire social-content voor de komende periode. We zorgen ervoor dat je top of mind blijft bij jouw fans, je authentieke zelf laat zien en daardoor een trouwe community opbouwt.

2. Betoverende Blogs
Bloggen is still booming! Naast social content ga je ook content maken voor op je website, die we kunnen inzetten en gebruiken voor jouw marketing en sales funnel. Ik geef jou tips en tricks hoe je deze het beste kunt schrijven en welke headlines je het beste kunt gebruiken en geef suggesties voor onderwerpen. Tot slot help ik jou bij het SEO-proof maken van je blogs, zodat potentiële klanten jou ook via Google kunnen vinden. Wil je het bloggen helemaal uitbesteden? Kies dan voor het premium pakket, dan hoef je ook hier niet naar om te kijken.

3. Fantastische Funnels
Een funnel is de route die iemand doorloopt op het moment dat hij of zij met jouw bedrijf in aanraking komt. Eigenlijk is het niets meer of minder dan het omzetten van een potentiële klant naar een betalende klant. We bedenken samen de inhoud van jouw marketing en sales funnel. Je leert hoe je met jouw leadmagnet (weggever) de juiste fans gaat aantrekken en hoe je super relevant voor ze wordt in de e-mails die volgen. Ik begeleid jou bij het maken van de weggever en het schrijven van de e-mails die uiteindelijk leiden naar jouw productaanbod. Vind jij het lastig om te schrijven? Kies voor het premium pakket dan schrijven wij alle mails voor je.

De basis van je business staat. Je weet waarom je het doet, voor wie je het doet en hebt genoeg content voor de komende periode waarmee je jouw ideale klanten kunt aantrekken. In deze fase gaan we alles implementeren. Ik help ik jou met alle ingewikkelde techniek: het opzetten van je e-mail systeem, de koppeling met je website en de Fb en Instagram advertenties.

1. Awesome adverteren
In deze fase gaan we door middel van FB en Instagram advertenties nieuwe fans aantrekken, blijven we bij je huidige fans top of mind en nodigen we warme leads uit naar je aanbod. Op maat gemaakte Facebook en Instagram advertenties, zorgen ervoor dat jij zichtbaar wordt bij jouw ideale klant en doelgroep. Ik help jou graag met het opzetten, tracken, analyseren en rapporteren van advertenties. Het resultaat: meer zichtbaarheid, naamsbekendheid en meer leads. 

2.Loving leadgeneratie 

We gaan aan de slag met leadgeneratie en conversieoptimalisatie en zorgen ervoor dat we zoveel mogelijk mensen jouw funnel in krijgen. Ik help jou met het bouwen van landings en salespagina’s waar mensen jouw aanbod te zien krijgen. Ik leer je de wetten van winstgevende websites en zorg ervoor dat je website niet alleen je visitekaartje is maar een conversie-killer.

3. Aaandachtig automatiseren
We zorgen ervoor dat jouw business en je marketing en salesfunnel zoveel mogelijk wordt geautomatiseerd. Zodat je zelf zo weinig mogelijk tijd kwijt bent. Ik richt jouw e-mail systeem voor je in: het maken van jouw automatische e-mail responders, funnels en ik koppel alles aan jouw landings en salespagina’s.

Het fundament van jouw business staat. Nu is het een kwestie van analyseren, optimaliseren en opschalen. In deze maand analyseer ik jouw marketing en salesfunnel en kijk ik hoe we de funnel kunnen optimaliseren en opschalen zodat jouw business nog meer kan groeien.

1.Actief analyseren
Het analyseren van je funnel is ontzettend belangrijk om te kunnen groeien. Nu er traffic naar je funnel gaat is het belangrijk te analyseren hoe leads door je funnel lopen. Ik bereken de Cost per Lead, het conversiepercentage, de open-rates en click-rates van de mails, de CTR en CPC van de advertenties, Return on Investment (ROI) en de Return on Advertising Spend (ROAS).

2. Ongelofelijk opschalen
Na de analyse kunnen we de funnel gaan opschalen en optimaliseren. Ik kijk wat er verbeterd kan worden en hoe de advertentiekosten verlaagd kunnen worden. We kijken op welke type mails en content er het beste gereageerd wordt en hoe we jouw landings en salespagina’s nog eventueel kunnen optimaliseren. We zetten eventueel een hoger advertentiebudget in en vergroten de doelgroep.

3. Zakelijke successen
Successen mogen gevierd worden. In dit laatse deel van de laatste fase gaan we samen de successen vieren van de afgelopen tijd. We blikken terug en kijken vooruit: waar wil je het komende half jaar heen en hoe kan ik jou daar eventueel nog bij helpen? Ik geef jou praktische en concrete tips hoe je zelf verder aan de slag kunt gaan.

Wat levert het op:

❤ Waar andere ondernemers jarenlang in hun eentje worstelen om de basis te leggen en te groeien, zet jij binnen 4 maanden grote stappen.
❤Je legt een stevige fundering voor jouw business: je kent je ideale klant, je weet hoe je jezelf kunt onderscheiden en positioneren en hebt een strategisch product aanbod ontwikkelt
❤Je bent zichtbaar en top of mind bij jouw doelgroep: je durft jezelf te laten zien zoals je werkelijk bent, waardoor je een echte connectie opbouwt en een magneet wordt voor jouw klanten
❤ Je ontdekt de magie van marketing: Jouw haat-liefde verhouding met marketing verdwijnt en je begint het écht leuk te vinden doordat je je marketing BENT in plaats van DOET
❤Je hebt een geautomatiseerd verkoopproces ingeregeld om van onbekenden klanten te maken
❤Je ervaart meer rust en vrijheid en minder stress. 

Dit zeggen anderen over mij:

Ik werk nu sinds februari 2019 samen met Naomi en het bevalt me meer dan! Ze werk super efficiënt en doet de werkzaamheden echt 10x sneller dan mij. We zitten altijd op 1 lijn en dat werkt erg prettig. Ze begrijpt waar ik naartoe wil en maakt planning hoe we dat gaan doen met een duidelijke taakverdeling. De technische kant kan ze super snel inrichtten en scheelt mij een hoop (uitzoek)werk!
Dit geeft mij weer meer structuur, andere focuspunten en helpt mij verder te groeien als bedrijf 🙂 Ik kan Naomi erg aanraden!!
Rachel Hibma

Orthomoleulair Therapeut en Psycholoog Foodyourthought.nl

Naomi helpt mij sinds een paar maanden met mijn nieuwe online strategie. Het is zo fijn om iemand te hebben met wie je kunt sparren en precies dingen leuk vind waar jij niet goed in bent. Zo heeft Naomi me geholpen met mijn nieuwe salesfunnel, gelikte website en heeft ze mijn nieuwe weggever opgemaakt. Nadat ze hem mailde zei ik: Ben je helderziend ofzo? De kleuren en de stijl zijn precies wat ik mooi vind. Ik hou van Naomi haar passie, ambitie en drive als onderneemster. Zo inspirerend. En ik ben zo dankbaar dat ze mij ondersteunt bij het creëren van mijn dromen.
Safiya Slimani

Business coach - Safiyaslimani.nl

Investering

Pakketten

Het Pro pakket: 2595,-. Je kunt ook in 4 termijnen betalen.

Het Premium pakket: 3595,-.  Je kunt ook in 4 termijnen betalen.

Stel je uit, of kom je in actie?

Jij bent begonnen met jouw business om mensen te helpen, de wereld een beetje mooier te maken of te inspireren. Je bent hiermee begonnen om impact te kunnen maken met hetgeen wat jij het liefste doet.  Maar door niet echt te beginnen, stel je de impact uit. En daarmee dus ook meteen je succes. Dus stel jezelf nu deze vragen:

❤ Start je vandaag nog met zichtbaar zijn of wacht je tot het juiste moment is aangebroken?
❤ Ga je consumeren of creëren? 
❤ Ga je kijken hoe succesvol anderen zijn, of kom je zelf in actie?
❤ Denk je in mogelijkheden of in onmogelijkheden? 
❤ Ga je voor kleine gelukjes of ga je voor langdurig succes?
❤ Ga je investeren in ontbrekende kennis en vaardigheden of verwacht je dat de resultaten wel zullen komen zonder een investering te doen?

Ga jij ervoor en wil jij jouw business in 2020 een boost geven, klik dan op onderstaande link en plan een GRATIS kennismakingsgesprek in.