fbpx

technisch va en content creator

Digital Naomi
Benieuwd naar wie ik ben en waarom ik doe wat ik doe?

Lees snel verder!

ondernemend, creatief, veelzijdig & avontuurlijk

Lieve ondernemer,

Mijn naam is Naomi, een bewuste onderneemster én digitale duizendpoot met een liefde voor reizen, online marketing, (gezonde) voeding & persoonlijke ontwikkeling. Voordat ik dit bedrijf startte was ik altijd al bezig met creëren & ondernemen.
Ik ben enigszins verslaafd aan het opzetten van nieuwe projecten en het uitvoeren van ideeën en houd totaaaaal niet (een stopwoord van me) van stilzitten.  

Van 2008 tot 2013 studeerde ik aan de Universiteit van Amsterdam: Algemene Sociale Wetenschappen, vervolgens stapte ik over op Pedagogische Wetenschappen, maar al gauw merkte ik dat hier niet mijn grote passies lagen. Ik wilde liever creatief bezig zijn: koken, fotograferen, schrijven of in de online wereld mijn creativiteit uiten.

In 2013 zette ik mijn eigen fotografie (portretten, bruiloften) bedrijf op en maakte ik mijn eerste website. Al snel merkte ik hoe tof ik het vond om mijn creativiteit hier kwijt te kunnen. In 2014 ontstond er naast fotografie, een nieuwe grote passie voor voeding, waardoor ik me besloot in te schrijven voor de opleiding Voeding & Diëtetiek. In dit jaar begon ik samen met een vriendin ook een foodblog en bouwde mijn tweede website. Inmiddels 6 jaar verder zijn we nog steeds actief met onze blog Eat Live Travel, een blog over gezonde voeding, bewust leven en reizen. Door deze blog ontdekte ik hoe leuk ik schrijven vond en al snel ontstond ook steeds meer interesse in online marketing.

In 2018 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Voeding & Diëtetiek. Het bedrijf Skinnyminds waar ik mijn afstudeeropdracht schreef bood mij al snel een baan aan. En nee niet, zoals je zou verwachten als voedingsdeskundige, maar als online marketeer, contentcreator & growthacker.

Ik kan mezelf echt wel een beetje een internet geek noemen. Ik houd ontzettend veel van online tools en vind het echt heerlijk om me vast te bijten in techniek en net zo lang dingen uit te zoeken totdat het perfect werkt. Van analyseren, uitzoeken, puzzelen en experimenteren gaat mijn hart sneller kloppen. Het uitbesteden van technische zaken levert jou als ondernemer meer rust, energie, focus en tijd op.

Vrijheid staat bij mij hoog in het vaandel en vind ik ontzettend belangrijk. Voor mij is dit werk één groot feest. Ik bruis van ideeën, zit vol energie en geniet van de vrijheid die het ondernemerschap mij brengt. Met dit bedrijf is mijn droom uitgekomen. Ik doe wat ik het liefste doe en heb de vrijheid om te kunnen leven en werken op mijn eigen voorwaarden en mezelf te blijven uitdagen en ontwikkelen!

Benieuwd naar mijn kwaliteiten en waarom ik doe wat ik doe? Scroll dan snel naar onder!

 

when the why is clear, the how is easy

Waarom doe ik wat ik doe?

De belangrijkste reden waarom ik doe wat ik doe is omdat het mij zoveel voldoening geeft als ik iemand kan helpen en als ik kan bijdragen aan groei en ontwikkeling, niet alleen bij mezelf, maar ook bij anderen.

Ik werk graag samen met bewuste ondernemers die iets doen in de gezondheidsbranche en de wereld een beetje mooier willen maken of anderen willen helpen. Ik word ontzettend blij als ik kan bijdragen aan een mooiere wereld, aan een gezondere wereld en een wereld met meer geluk en blije mensen. Op die manier hoop ik echt impact te kunnen maken.

Door jou als bewuste ondernemer de plek te geven op het internet die je verdient. Een plek naar meer online zichtbaarheid. Zodat die online zichtbaarheid uiteindelijk zorgt voor meer impact. En dat door deze impact-boost en zichtbaarheid-boost je meer vrijheid ervaart en minder stress!

Mijn voldoening is dan ook het allergrootste als ik dankzij mijn bijdrage jouw business zie groeien en slagen. Als ik jouw missie of passie de wereld in kan brengen, zodat we samen grote stappen kunnen maken en doelen kunnen bereiken.

Zodat we samen meer impact kunnen maken en bij kunnen dragen aan een mooiere wereld!

Mijn kernkwaliteiten

01. ondernemend

Ondernemen zit in mijn bloed. Ondernemend zijn betekent dat ik tot actie bereid ben. Ik blijf niet stil zitten als er iets moet gebeuren maar ga meteen aan de slag en neem initiatief.

 

02. creatief

Door mijn creativiteit ben ik in staat om met originele ideeën of oplossingen te komen. Ik houd ervan om te creëren, experimenteren en denk ‘out of the box’.

 

03. empathisch

Ondersteunen en inleven zit in mijn hart. Ik sta graag klaar voor anderen en leef me in in anderen. Dit is effectief voor de communicatie en voorkomt conflicten.

04. avontuurlijk

Het avontuurlijke deel in mij toont lef en is niet bang om risico’s te nemen. Ik durf veel en ga een uitdaging niet uit de weg. Ik houd ervan om nieuwe dingen uit te proberen en nieuwe mensen te ontmoeten.

 

05. veelzijdig

Door mijn veelzijdigheid kan ik veel verschillende werkzaamheden doen. Ik heb interesse voor ontzettend veel verschillende dingen en vind het leuk om telkens weer iets nieuws te leren.

 

06. Liefdevol

Ik sta bewust en liefdevol in het leven. Ik heb liefde voor de mensen om me heen, voor de natuur, voor de wereld. Ik vind het belangrijk om op een liefdevolle manier te communiceren met elkaar.

random facts about me

Als je me echt zou kennen, zou je weten dat ik…

✓ dol ben op reizen. Ik hou van reizen en hou van mijn werk. Dus waarom niet mijn werk meenemen op reis? Ze noemen dit ook wel een ‘Digital Nomad’. Leven, reizen, werken, het is voor mij één. Ik werk terwijl ik reis en andersom. 
allergisch ben voor kou en winter. Ik kan daardoor ook niet wachten om dit jaar te overwinteren in een warm land.
✓ Hooggevoelig ben. Dit betekent dat ik meer dan gemiddeld gevoelig ben voor indrukken, prikkels en signalen. Af en toe erg vervelend, maar hierin ligt ook mijn kracht.
 Ik ben op dit moment bezig met een opleiding Orthomoleculaire voeding bij Ortho Health Foundation en heb mijn eigen Instagram account @hormonendebaas, waar ik veel deel over gezonde voeding, hormonen de cyclus. 

✓ Mijn ultieme guilty pleasure: vers bananenbrood van mijn favo coffee spot Back to Black in Amsterdam

van deze dingen maakt mijn hart een sprongetje

Ik word ontzettend blij van…

❤ Op zoek gaan naar de perfecte coffee workspot
❤ De geur van vers gemaakt bananenbrood
❤ Wijntjes drinken met mijn lieve vriendinnen
❤ Interessante boeken over persoonlijke ontwikkeling
❤ Een gezellig interieur vol met (Monstera) planten
❤ Lange zwoele zomeravonden
❤ Met mijn spiegelreflex camera rondstruinen door kleine straatjes in Italië
❤ Alles leren over gezonde voeding, hormonen en de cyclus
❤ Mijn creativiteit uiten in de online wereld
❤ Koken uit één van mijn favoriete kookboeken van Ottolenghi

blog

Ben jij mijn ideale klant?

Zo ontzettend belangrijk is het kennen van je droomklant. Je wensklant. Je ideale klant. Het kennen van je klant, de behoeften en de dromen zijn de basis van je bedrijf. Want als je niet weet voor wie je het doet dan weet je ook niet hoe je het moet doen. Daarom ben ik voor mezelf en voor mijn bedrijf ook op zoek gegaan naar mijn ideale klant. Ik ben heel benieuwd of jij je hierin herkent en of wij een goede match zijn!

Koffie?

Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden en wil je kennismaken onder het genot van een (virtueel) kopje koffie? Stuur mij dan een mailtje dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Naomi Hartog
Mailen: info@digitalnaomi.com