fbpx

Jouw online visitekaartje

WEBDESIGN
Professionele & betrouwbare website nodig?
Ik help jou met het bouwen van jouw droomwebsite!

jouw recept naar…

De website van je dromen

Misschien herken je het wel. Je bent jouw business begonnen vanuit passie, maar bij het idee alleen al dat je een website moet gaan bouwen gaan je haren overeind staan. Je hebt er simpelweg geen zin of geen tijd voor of weet niet goed hoe dit aan te pakken. Je wilt het liefst een  professionele website, waarin je echt kan laten zien wie je bent en wat je doet. Een website die persoonlijkheid en betrouwbaarheid uitstraalt. Een website waarop je jouw ideale klant automatisch over de streep trekt om met jou aan het werk te gaan.

Er komt aardig wat kijken bij het bouwen van een website. Want hoe zorg je ervoor dat de uitstraling en het design van jouw website past bij jou en jouw ideale klant? Hoe zorg je ervoor dat je bezoeker overgaat tot actie? Een sterke website die resultaat oplevert bezit de juiste ingrediënten.

Hoe zou het zijn als je dit niet allemaal zelf hoeft te doen en je meer rust en vrijheid krijgt om je op de core van je business te focussen. Ik help jou hier graag bij.

Op basis van jouw wensen maak ik jouw online visitekaartje. Dan doe ik waar ik goed in ben en kun jij hetgeen doen waar jij goed in bent. Win-win toch?

in 4 stappen live

Werkwijze

Een online samenwerking met snelle communicatie en support, dat is wat ik belangrijk vind. Samen starten we deze journey en creëer ik jouw droomwebsite op maat. Mijn werkwijze bestaat uit vier stappen, die er voor zorgen dat jij dé droomwebsite krijgt die jij voor ogen hebt.

 

1. Het voorgerecht – Jouw wens & keuze

Jij maakt zelf de keuze uit één van de drie onderstaande pakketten. Heb je een keuze gemaakt of twijfel je nog over één van de drie keuzes, vul dan het contactformulier in zodat we een online kennismakingsgesprek kunnen inplannen. In het kennismakingsgesprek bespreek je welk pakket je voorkeur heeft en waar je wensen en behoeften liggen. Goed om alvast te weten: een website kan binnen 4 weken al online staan!

3. Het tussengerecht – Correctieronde

Het tussengerecht betreft de correctieronde. Afhankelijk van jouw pakket heb je 1 of 2 correctierondes. Ik laat je zien wat ik gemaakt hebt en jij geeft jouw feedback hierop. Je kunt alle pagina’s testen, doorlopen en aangeven wat jij eventueel anders zou willen zien. Vervolgens ga ik met deze feedback weer aan de slag en stuur ik je uiteindelijk het definitieve concept van jouw website.

2. Het hoofdgerecht – Samen aan de slag

Enthousiast geworden en heb jij een keuze gemaakt? Dan gaan we samen aan de slag. Je ontvangt van mij een checklist waarin ik je een aantal vragen stel en je gaat zelf aan de slag met het maken van een moodboard. Vervolgens begin ik met bouwen en ga ik aan de slag om op basis van jouw wensen een eerste ontwerp te maken. Op basis van jouw wensen en voorkeuren staat binnen no time het eerste concept van jouw droomwebsite.

4. Het nagerecht – Live & evaluatie

Jouw website kan Live! Gefeliciteerd. Je hebt nu een prachtige website die niet alleen past bij je doelgroep maar ook technisch helemaal op orde is. Onze wegen hoeven echter nog niet te scheiden want je kunt er ook voor kiezen om mij jouw website te laten onderhouden. We evalueren onze samenwerking en jij beslist of je een verdere samenwerking met mij wilt aangaan.

Prijzen

Pakketten

Wil je informatie delen over je bedrijf en mensen vooral vertellen wat je doet, zonder teveel poespas? Dan is dit pakket wat jij zoekt. Een one-page website waarin jouw klant in één oogopslag alles over jou en je product of dienst kunt terugvinden. Dit pakket is voor jou geschikt als je alle informatie over jouw bedrijf kwijt wilt op één overzichtelijke pagina. Online marketing heeft bij jou niet zo’n hoge prioriteit is en je wilt niet al te veel content delen op je website. Ook voor sales- of landingpagina’s, naast je reeds bestaande website is dit pakket goed geschikt.
Wil jij meerdere pagina’s op je website waarin je verschillende content over jou en je bedrijf deelt dan is het Multi pager pakket geschikt voor jou. Deze website bevat 2-5 pagina’s naast je homepage, zoals bijvoorbeeld een pagina over jou, over je werkwijze, een pagina met jouw diensten, portfolio, producten, een blogpagina of een contactpagina. Wanneer je website een cruciale rol speelt in je bedrijfsvoering is het verstandiger om te kiezen voor de multipage website. Deel je veel content, heb je meerdere diensten, een portfolio of schrijf je blogs dan zijn meerdere pagina’s aan te bevelen. En wanneer online marketing en SEO belangrijk is voor jouw business kun je ook het beste voor dit pakket kiezen. Bij dit pakket horen nog een aantal extra’s t.o.v. het one-Pager pakket, zoals de koppeling met jouw email systeem, de koppeling met Google Analytics en de installatie onderdelen voor SEO.
Het Winning webshop pakket is geschikt voor bedrijven met een eigen webshop. Dit pakket bestaat, net als de Multi-Pager uit meerdere pagina’s, waarin je verschillende content over jou en je bedrijf deelt. Deze website bevat 2-7 pagina’s naast je homepage, zoals bijvoorbeeld een pagina over jou, over je werkwijze, een pagina met jouw diensten, portfolio, producten, een blogpagina of een contactpagina.  Bij dit pakket hoort een Webshop pagina met een overzicht van jouw producten (tot 5 producten) gemaakt met Woocommerce. Daarnaast maak ik de koppeling met het betaalsysteem Mollie.

 

Een website is exclusief:

  • Webhosting
  • Domeinnaam

Wil jij in (max 3) termijnen betalen? Dat kan tegen een meerprijs van 40,- (ex btw).
Betaling 50% vooraf – 50% na oplevering
Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% btw.

Een greep uit mijn recente projecten

Portfolio

blog

5 redenen waarom jouw bedrijf een professionele website nodig heeft

Waarom heb je als bedrijf eigenlijk een professionele website nodig? Het lijkt misschien een erg grote investering en wellicht twijfel je daarom erg of je een website moet laten maken. Tegelijkertijd weet je diep van binnen wel dat een website jou weer een stap verder brengt in je business. In deze blog deel ik 5 redenen waarom jouw bedrijf écht een professionele website nodig heeft.

Koffie?

Heb jij hulp nodig met de keuze van jouw website pakket of je wil je kennismaken met een (virtueel) kopje koffie? Laat je gegevens achter dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Naomi Hartog
Whatsapp of bellen:
+31 (0)6-19971778
Mailen: info@digitalnaomi.com